Projectbeheer

Opvolging van ontwerpfase tot productie

Naast het bedenken, ontwikkelen en uitwerken van virtuele concepten, gaan we natuurlijk voor concrete resultaten. Hiervoor maken we gebruik van onze 3 P’s en koppelen deze op een slimme manier aan elkaar.

3P concept rapporteert op alle gewenste niveaus en op de gewenste manier waardoor ze inzicht, overzicht en tijdwinst brengen. Deskundig advies, onafhankelijk advies en vertrouwen dragen wij hoog in het vaandel. Wij beheren uw project van A tot Z.


Als partner hechten wij veel waarde aan efficiëntie, winstgevendheid en samenwerking. 3P concept bundelt alle relevante projectinformatie en zorgt voor een naadloze aansluiting tussen alle fases te starten vanaf de ontwerpfase tot de productie. Via ons netwerk leveren wij een afgewerkt product, een prototype of zelfs machines aan indien nodig. We gaan mee in het project volgens uw wensen.

Per project werken we met één aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Op regelmatige tijdstippen en volgens de noden van het project, bespreken we de evolutie en organiseren we werkvergaderingen. Een zeer korte communicatielijn tussen opdrachtgever en uitvoerder zijn onze troeven.

Enkele voorbeelden van begeleidingen en realisaties vindt u bij onze referenties. Wij tonen u graag waar wij goed in zijn!

Laat ons u ervan overtuigen dat innovatie en een andere kijk op uw bedrijf écht werkt! Laat 3P concept uw klankbord, uw raadsman en uw begeleider zijn als het om innovatie studie en innovatie gaat!

Contacteer ons

Geïnteresseerd in onze diensten? Stuur ons een e-mail of contacteer ons via onderstaand formulier.