Onze diensten

Product

Een product ontwerpen is een combinatie van vormen en lijnen, technische uitwerking, ontwikkeling van productvarianten, maar ook het restylen van bestaande producten kan goede resultaten geven. Het ideaal technisch productontwerp bevat alle details van het design tot met de productieafdeling. We hebben ervaring in verscheidene takken van de industrie. Ook in omgevingen met hoge eisen naar hygiëne toe.

Door het samenleggen van uw ideeën en onze kennis ontwerpen of restylen we geoptimaliseerde producten die passen binnen uw gamma. Wij gebruiken onze vaardigheden om concrete oplossingen te genereren tijdens het ontwerpproces en de productontwikkeling. Ideeën omzetten tot realiseerbare producten, tools en diensten is onze taak.

Productie

Naast het productontwerp nemen wij ook de productieomgeving onderhanden. Het optimaliseren van de verschillende componenten, machines, productflow en het uitwerken van geautomatiseerde handelingen beschouwen we als een erezaak.

We gaan kijken hoe het beter en efficiënter kan op alle mogelijke vlakken. We bekijken het onderhoud van machines, de onderdelen die gebruikt worden en overleggen met de technische dienst. Met bestaande productiemiddelen ontwikkelen wij vaak nieuwe methodes en toepassingen om duurzamer, creatiever en efficiënter te produceren.

Project

Naast het bedenken, ontwikkelen en uitwerken van virtuele concepten, gaan we natuurlijk voor concrete resultaten. Hiervoor maken we gebruik van onze 3 P’s en koppelen deze op een slimme manier aan elkaar.

3P concept rapporteert op alle gewenste niveaus en op de gewenste manier waardoor ze inzicht, overzicht en tijdwinst brengen. Deskundig advies, onafhankelijk advies en vertrouwen dragen wij hoog in het vaandel. Wij beheren uw project van A tot Z.

Als partner hechten wij veel waarde aan efficiëntie, winstgevendheid en samenwerking. 3P concept bundelt alle relevante projectinformatie en zorgt voor een naadloze aansluiting tussen alle fases te starten vanaf de ontwerpfase tot de productie. 

Wij bespreken, onderzoeken, overleggen, verbeteren en ondersteunen uw productieproces van bij de start tot en met het eindpunt. Ook na de opstart van de productie kan u rekenen op onze support!

Contacteer ons

Geïnteresseerd in onze diensten? Stuur ons een e-mail of contacteer ons via onderstaand formulier.